SSK vill fortfarande ha OS-hockey i Scaniarinken 2026

Scaniarinken

I går stod det klart att Italien blir värdnation för vinter-OS 2026, i kamp mot Sverige. Hade det blivit Stockholm/Åre som stod för OS-arenorna skulle vissa hockeymatcher spelas i Scaniarinken. Och SSK vill fortfarande att det blir så.

Vi möter Mirjam Marijuana, sportklubbens pressekreterare, utanför Scaniarinken. Hon berättar att SSK fortfarande har förhoppningar om OS-hockey i Södertälje.

– Även om Sverige inte blev värdnation så står Scaniarinken till förfogande 2026. Vi är övertygade om att detta är en riktigt bra arena för OS-hockey, säger Mirjam.

Varför skulle OS-hockey spelas i Scaniarinken när det är Italien som är värdnation?
– Det finns inte obegränsat antal hockeyarenor i Italien. Det är ingen jättestor hockeynation. Vi vill gärna hjälpa dem att anordna ett så bra evenemang som möjligt, säger Mirjam Marijuana.

Men låter det rimligt att Italien skulle välja just Södertälje?
– Varför inte? Och det är ju större chans att vi får hjälpa till om vi erbjuder oss att göra det.

Hur har ni kontaktat Italiens representanter?
– Vi har skickat ett DM (direktmeddelande, reds. anm.) på deras officiella Facebooksida och nu väntar vi på ett svar, säger Mirjam Marijuana.

Om Bo Godner 80 artiklar
Jag rapporterar om det som händer i och kring Södertälje, eller det som berör oss som bor i kringelstaden. Mitt motto: Tro inte på allt du läser.
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Güneş panelleri fiyatları

I think the admin of this site is really working hard for his website since here every stuff is quality based data. https://yoykem.com.tr/

farmasi üye kayıt
22 dagar sedan

very satisfying in terms of information thank you very much https://farmasiucretsizuyelik.com/

world horse racing live
20 dagar sedan

You have noted very interesting details! ps decent web site. horse racing on tv this weekend https://freehorseracingtv.com/live/