Edward Blom klar för Södertäljefestivalen

Foto: Gunilla Kinn Blom
Foto: Gunilla Kinn Blom

Södertäljefestivalen arrangeras i slutet av augusti varje år och bjuder bland annat på kostnadsfria konserter. Artistutbudet är blandat, men kommunen brukar alltid försöka få en konsert med den deltagare som de gissar kommer att vinna årets melodifestival.

Tidigare har artister som Sanna Nielsen och Måns Zelmerlöw gästat Södertäljefestivalen, i år har kommunen istället gjort klart med Edward Blom.

Varför just Edward Blom?
– Varje år gissar vi vilken artist vi tror kommer att vinna melodifestivalen. Vi måste boka in artisten redan i januari, annars är det stor risk att hen är upptagen på andra ställen, berättar Edvin Blomster, centrumchef.

Men varför just Edward Blom?
– Det är alltid en chansning om vem som kommer att vinna. Vi trodde på Edward, som är en etablerad kändis med flera populära låtar. När vi chansar, chansar vi och nu chansade vi rejält, säger Edvin.

Edward Blom är huvudartist under lördagen den 25 augusti. Han kommer att stå på den stora scenen och uppträda från kl 21.30. Södertäljefestivalen 2018 pågår 24-26 augusti. Kommunen har ännu inte gått ut med information om övriga medverkande artister.

Om Bo Godner 72 artiklar
Jag rapporterar om det som händer i och kring Södertälje, eller det som berör oss som bor i kringelstaden. Mitt motto: Tro inte på allt du läser.
Prenumerera
Notifiera om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer