Nathalie såg ett UFO i Södertälje

Nathalie tog en bild på det ljussken som hon menar kommer från ett UFO
Nathalie tog en bild på det ljussken som hon menar kommer från ett UFO

Under natten till fredag 2 mars såg Nathalie ett underligt ljussken när hon promenerade hem från sitt jobb. Hon menar att det måste ha varit ett UFO.

Nathalie

– Jag gick min vanliga väg längs Hertig Carls väg och var nästan hemma när himlen plötsligt lystes upp med ett grönaktigt sken. Jag har aldrig sett något liknande, berättar Nathalie.

Nathalie blev rädd, men tog upp sin mobil och fotograferade ljusskenet på himlen. Och på hennes ganska suddiga mobilbild ser vi mycket riktigt ett grönt ljussken.

– Det måste ha varit ett UFO. Jag vet inte vad som skulle ha kunnat orsaka detta annars, säger Nathalie.

SÄPO är skeptiska

Vi tar kontakt med SÄPO, som först är motvilliga till att kommentera bilden. Men efter viss påtryckning återkommer de via mail:

”Vi kommenterar vanligtvis inte rykten som dessa. Men vi kan säga så här: Det finns ingenting i denna bild som tyder på någon form av utomjordisk aktivitet. Vi är inte experter på det, men vi kan ändå säga att det rör sig om ett vanligt fall av aurora borealis”, står det i SÄPO:s mail.

Men Nathalie är säker på vad hon såg:

– Det var ett UFO, jag vet det. Det där andra låter som rena latinet, som något som en myndighet skulle säga om de försökte dölja något, menar Nathalie.

Fortfarande rädd

Hon är fortfarande skärrad efter den skrämmande upplevelsen för snart en vecka sedan.

– Jag har svårt att sova om det är mörkt i rummet. Och jag vill inte gå ut ensam när det är mörkt, säger Nathalie.

Nathalie har varit i kontakt med flera tidningar och TV-kanaler, men ingen verkar tro på hennes historia.

– Jag har kontaktat Aftonbladet, SVT och Länstidningen, men ingen var intresserad av att intervjua mig. Det gör mig väldigt förvånad, jag har ju till och med en bild på UFO-ljuset!

Om Bo Godner 72 artiklar
Jag rapporterar om det som händer i och kring Södertälje, eller det som berör oss som bor i kringelstaden. Mitt motto: Tro inte på allt du läser.
Prenumerera
Notifiera om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Björn
Björn
6 år sedan

Tror hon allvarligt att det var ett ufo? Har hon aldrig hört talas om norrsken? Hon måste vara helt tappad bakom flötet eller ett troll!