Södertäljehotellet Ad Astra får exklusiv skybar – med helikopterplatta

Helikopter hovrar ovanför hotell

Vill du besöka skybaren på nya hotellet Elite Ad Astra? Då behöver du ha en helikopter. Fattiga göra sig icke besvär.

I mitten av november är det dags för Södertäljes nyaste hotell att öppna i Astra Zenecas gamla huvudkontor. Hotellet, som fått namnet Elite Ad Astra, kommer vara väldigt exklusivt.

Vill du bo en natt i hotellsviten (som tidigare var kontoret för Astra Zenecas VD) så får du betala 20 000 kronor per natt. Men detta är ändå inte den mest exklusiva delen av hotellet.

– Just nu färdigställer vi hotellets skybar, som har fått namnet Helibar. Enda sättet att komma dit är genom att flyga helikopter och landa på någon av skybarens tre helikopterplattor, säger Tom Maverick som är VD för Elite Ad Astra.

Kostar 1 000 kronor per minut

Och att landa på någon av helikopterplattorna är inte direkt gratis. Här kostar det nämligen 999 kronor att parkera – per minut.

– Vi förstår att detta är mycket pengar, men det är också en exklusiv skybar. Och vi har avtal med både Easypark och Parkster, så det är enkelt att betala avgiften för helikopterplattorna, säger Tom Maverick.

För den som har råd att landa sin helikopter här så lovar Tom Maverick att Helibar har mycket att bjuda på.

– Självklart har vi fullständiga rättigheter och vi flyger bara in den bästa personalen hit. Oavsett vilken drink du vill ha så fixar de den, även om du vill ha något alkoholfritt, säger Tom Maverick.

Om Bo Godner 72 artiklar
Jag rapporterar om det som händer i och kring Södertälje, eller det som berör oss som bor i kringelstaden. Mitt motto: Tro inte på allt du läser.
Prenumerera
Notifiera om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer