Varför fick jag inte klappa hunden?

Insändarskribenten vill få klappa alla hundar i Södertälje.
Insändarskribenten vill få klappa alla hundar i Södertälje.

Jag är hundälskare, det kan jag villigt erkänna. Om jag ser en hund så vill jag alltid klappa den. Men det är inte alltid jag får göra det.

Många hundägare är snälla och låter mig klappa deras hundar. Vissa blir lite sura om jag klappar för länge eller om hunden inte vill bli klappad. Och det kan jag acceptera.

Men så finns det några hundägare i Södertälje som blir arga om jag går fram för att klappa deras hundar. De skäller (haha) ut mig så fort jag böjer mig ner för att börja klappa dem. Hundarna alltså, inte ägarna.

Varför kan jag inte bara få klappa din hund en stund? Vad finns det för fara med det? Jag klappar alltid försiktigt och jag har väldigt mjuka händer. Jag smörjer in dem med handkräm flera gånger om dagen, med ett kräm som är godkänd av Svenska kennelförbundet.

Det finns ingen anledning till att jag inte skulle få klappa din hund. Hundar är ändå allmän egendom och inget som du kan bestämma över vem som får klappa.

Skärpning alla dåliga hundägare i Södertälje, låt mig klappa!

Lisa Bedjandi

Om Säg din åsikt 3 artiklar
Välkommen att säga din åsikt om allt som rör Södertälje. Texter som publiceras i denna kategori är personliga och inget som Södertäljenyheter står bakom.
Prenumerera
Notifiera om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer