Morgan och Ola-Conny klara för Södertäljefestivalen

Även om det är lång tid kvar till sommaren och populära Södertäljefestivalen börjar några programpunkter redan läcka ut. I dag kan vi avslöja några av artisterna.

Ingenting är officiellt ännu, men en anonym källa har tipsat om ett par av artisterna som ska komma till sommarens upplaga av Södertäljefestivalen. Vi har fått höra namn som Nordman, Rolandz, Jack Werner och John Legend.

Även Markoolio och Sean Banan ska vara klara för festivalen. Dessutom har vi fått uppgifter om att en otippad duo kommer vara huvudnumret på stora scenen under lördagskvällen.

Ullaredsprofilerna Morgan och Ola-Conny uppträder

Om du någon gång har tittat på TV-serien Ullared vet du garanterat vilka Morgan och Ola-Conny är. Förutom att arbeta på Gekås har de fått ett eget program där de reser världen över. Och i sommar ska de även ge sig in i musikbranschen.

Enligt uppgifter till Södertäljenyheter kommer Gekås-grabbarna att släppa en skiva under våren, ett pop-album med sånger som kretsar kring deras liv. Titelspåret på skivan ska vara ”Kom och köp”. Andra låtar som vi kan tänkas få höra i Södertälje i sommar är ”Bröd, bröd, mera bröd”, ”Sommar i Ullared” och ”Ankrace”.

Kan få sällskap av Edward Blom

Södertäljefestivalen blir ett av stoppen för Morgan och Ola-Conny, som åker på turné genom Sverige i sommar. Rykten säger att matprofilen Edward Blom kan komma att gästspela under deras konsert i Södertälje.

Vi har sökt Klubb Molto för en kommentar, men de vill inte säga något om uppgifterna.

Om Bo Godner 72 artiklar
Jag rapporterar om det som händer i och kring Södertälje, eller det som berör oss som bor i kringelstaden. Mitt motto: Tro inte på allt du läser.
Prenumerera
Notifiera om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer