Ny tånagelsalong öppnar i Kringlan

Lösnaglar för tårna? En ny nagelsalong öppnar snart i Kringlan och säger sig vara först i Sverige att erbjuda detta. Och det är redan en trend bland Hollywoodkändisarna.

En ny nagelsalong ska öppna i varuhuset Kringlan i Södertälje centrum. Bill-Jon Ideea, ägare till den nya salongen menar att de kommer erbjuda en helt ny typ av skönhetsbehandling i Sverige, nämligen lösnaglar för tårna.

– Det är stort i USA, bland Hollywoodkändisarna. Chloe Kardashian, Lady Gaga, Madonna och Beyoncé har alla börjat med nagelförlängning på tårna. Och nu blir vi första salongen i Sverige med samma koncept, berättar Bill-Jon.

Svenska stjärnor har provat

Svenska stjärnor som Alicia Vikander, Malin Åkerman och Gunilla Persson har också setts hoppa på trenden, som slog igenom under senaste Golden Globe-galan. Men kommer trenden att slå i Södertälje?

– Det tror jag absolut. Och vi erbjuder såklart även traditionella behandlingar av alla sorters naglar, berättar Bill-Jon.

Vad kommer det kosta att få tånagelförlängningar?
– Runt 600 kronor, men det beror såklart på vilken behandling och vilka lösnaglar man väljer. Men vi kommer ha introduktionspris under de första två veckorna, då är det halva priset på alla behandlingar, säger Bill-Jon.

Även för bebisar

Bill-Jon berättar att den nya salongen även kommer introducera en pedikyrbehandling för spädbarn, något som han menar är vanligt i Asien.

– Även bebisar förtjänar att skämmas bort. Och vi tror att denna behandling kan bli populär att göra inför dop och liknande, när en familj ska visa upp sin bebis för allmänheten, säger han.

Den nya nagelsalongen, som inte har fått ett namn ännu, kommer att öppna 15 maj.

Om Bo Godner 72 artiklar
Jag rapporterar om det som händer i och kring Södertälje, eller det som berör oss som bor i kringelstaden. Mitt motto: Tro inte på allt du läser.
Prenumerera
Notifiera om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer